Belépés
furaila.blog.xfree.hu
"Nem az a fontos, hogy milyen iskolákat végeztél, hogy mit dolgozol, hanem hogy milyen EMBER vagy!" BMI ******
2005.10.25
Offline
Profil képem!
Linktáram, Blogom, Képtáram, Videótáram, Ismerőseim, Fecsegj
Gének lázadása
  2007-11-16 21:21:23, péntek
 
   
  Gavallér János: Helyzetjelentés a gén-frontról

A kósza szellemi szinten tartott véreb-testőrséggel körbevett vagyon, inogó törött lábú szék benyomását kelti olykor, mint például, ha szembe kerül a joggal és a törvényekkel. Mindenki tudja, sejti, hogy 10-20 év alatt tisztességesen milliárdossá válni nem lehet. Magyarországra természetesen nem érvényesek az általános törvények, itt lehet.

Globál-manna hullt az égből, s aki jól tartotta (járatta) a száját, annak zsebei megteltek lehetőségekkel. S garanciát vállalt a kimaradt, bátortalan tisztesség a falkában harácsoló álságos jogcsavarintásokra.
Megérkezett az ember, az ilyen is és az olyan is, a visszaköszönő hibák bűvös erdejéhez. A múlt hétfejű sárkányával kell most már megküzdeni,
hogy egy csöpp hit éljen még a törvények erejében. Fel kell hát tüzelni élőt és holtat, hogy a dolgok örökké szemlesütve ne kóboroljanak!

Nincs jól az, kiált a harács, hogy úgy gondolják kiknek nem jutott, hogy őket is megilleti a vagyon! Ott és akkor osztották a javakat, ahol és amikor ők a vállukra vették a változtatás zászlaját: Kiabáltak, de mi tettünk a történelmi változásért, szétosztottuk a gondokat és most már a felelősség közös. Mi saját vagyonunkkal vállaljuk a terheket, s nem a szélbe trombitálva vártunk a világ csodájára: Törvényeket alkottunk és ahol a törvény ott a jog. Felvettük a gyűlölet kemény bekecsét, és hogy vannak kiknek nem jutott, ők akarták a magántulajdon szentségét!

Nincs jól az, töpreng a becsület, hogy úgy gondolják kiknek jutott, hogy övék a törvény ereje. Úgy kerültek bábhelyzetbe, hogy maguk fogták és szabták a bábruhát és a szabóság ajtajára hatósági pecsét került: Ide belépni csak a titokjáratokon keresztül, élő lelkeket gázolva lehet! Vagy bábruhára esküt tenni, hogy soha semmilyen körülmények között a ruha származását (jogcsalafintaságot) el nem árulom! Évekre ágyaztak azok, kik álmot próbáltak lelkeinkre bocsátani és csattogtatják a jog ostorát:
A magántulajdon szentségét!

Közben:
A jóléti társadalmakban tüntetések garmada; Franciaország és Németország bénulva kivár, hogy a közerejét fitogtató sztrájkolok 20-30%-os bérköveteléseiből talán a bénultság társadalmat próbáló felháborodása kiutat tud mutatni. Világpiaci árak vannak a munkaerőpiacon is, és ők már érvényesítik, szakosodott monopol helyzetüket, minden szakma egy tröszt. A jogharmonizációban a mi trösztjeink vajon emberközpontúak?

A vadkapitalizmus gyökereit szopogató elitünk tisztában van azzal, hogy a vadon nőtt sarjak életképtelenek és az éltető gyökerek elapasztják a nedveket azon élőlényekben, melyek felrúgják a természet törvényeit?
A bíróságok korrupciós ügyek tucatjaival van leterhelve és a társadalom elemzői, magyarázzák a hazugság létjogosultságát, azaz a kisember bűne, hogy hazudik a jog. Mert annak van joga ki nagyobb hazug és ott a többség, ahol a hiszékenység, így emberek, reklamációnak helye nincs!
Vagy nem hazudik minden hatalomvágyba szerelmes haszonjog? Van a világnak oly szeglete, hol nem csatázik a szó az ember igazáért: a fennálló társadalmi rend megváltoztatásáért? Másképp hogyan változik a világ?

Tömött libák a szülőanyák, hogy kotlanak!

Újkorba léptünk: A globalizált manipuláció korába és itt nem kell az érzés, a vágy, egy új front nyílt, a gének lázadása!
 
 
0 komment , kategória:  Általános  
Címkék: létjogosultságát, emberközpontúak, helyzetjelentés, vadkapitalizmus, tisztességesen, társadalmakban, munkaerőpiacon, lehetőségekkel, magyarországra, titokjáratokon, életképtelenek, magántulajdon, szétosztottuk, visszaköszönő, természetesen, felháborodása, reklamációnak, hatalomvágyba, franciaország, csattogtatják, élőlényekben, milliárdossá, érvényesítik, hiszékenység, vagyonunkkal, kóboroljanak, bábhelyzetbe, törvényekkel, testőrséggel, németország, sztrájkolok, törvényeket, társadalmat, tucatjaival, körülmények, magyarázzák, kósza szellemi, általános törvények, falkában harácsoló, visszaköszönő hibák, múlt hétfejű, törvények erejében, dolgok örökké, vállukra vették, változtatás zászlaját, történelmi változásért, felelősség közös, szélbe trombitálva, világ csodájára, gyűlölet kemény, magántulajdon szentségét, törvény ereje, Gavallér János,
Új komment
Név:
E-mail cím: ( csak a blog tulajdonosa látja )
Kérem írja be a baloldalon látható számot!
Szöveg:  
 
Betűk: Félkövér Dőlt Kiemelés   Kép: Képbeszúrás   Link: Beszúrás

Mérges Király Szomorú Kiabál Mosoly Kacsintás haha hihi bibibi angyalka ohh... ... buli van... na ki a király? puszika draga baratom... hát ezt nem hiszem el haha-hehe-hihi i love you lol.. nagyon morcika... maga a devil pc-man vagyok peace satanka tuzeske lassan alvas kaos :) bloaoa merges miki idiota .... sir puszika
 
 
Félkövér: [b] Félkövér szöveg [/b]
Dőlt: [i] Dőlt szöveg [/i]
Kiemelés: [c] Kiemelt szöveg [/c]
Képbeszúrás: [kep] http://...../kep.gif [/kep]
Linkbeszúrás: [link] http://tvn.hu [/link]
ReceptBázis
Bulgur gombával és csikemellel...
Epres túrótorta
Mákos-almás süti
Lazac édesköményes-citromos rizottóval
Részeges nyúl
Sült hekk
Zöldséges, tepsis krumpli
Cukkinis, padlizsános egytálétel
Pirított gomba sárgarépával
Sajttal töltött gomba
még több recept
Tudjátok ?
Belétünk a Sárkány évébe, béke vagy nagyobb háború vár ránk?
Még zöld a chili paprikám, ha beviszem a lakásba tovább fejlődik?
Tényleg hasznos gyógynövény a csalán?
Mi a teendő a novemberi Rododendron bimbóval?
Az álmoknak valóban van jelentése?
még több kérdés
Blog Címkék
Facebookon kaptam  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Ébredj  Szent György napi hiedelmek, s...  A föld szépségéért  Minden gyerek jó.  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  György napra  Az udvariasság alapja: önismer...  Idézetek a barátságról  A könnyek összegyűjtése  Zilahy Lajos gondolata  Facebookon kaptam  Két tekintet van  Facebookon kaptam Krisztinától  Föld napja április 22  Facebookon kaptam  Pillangó  Aki szeret, annak senki sem id...  Naplemente  Viharban csak az a fa marad ál...  Próbálkozni kell ahhoz,  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Fodor Ákos költő,  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Jó éjt  Paul David Tripp Április 23  Facebookon kaptam  A lelki élet nem arról szól, ....  Emberként automatikusan értéke...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  A lelki élet nem arról szól, ....  Jó éjszakát  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Ázzal aki csak szép  Facebookon kaptam  Jékely Zoltán: Szent György-k...  Gárdonyi Géza - Április végén  Paul David Tripp Április 24  Szép estét kedves látogatóimna...  S a dalok tanulsága  Föld napja április 22  Minden szülő a lényével nevel.  Facebookon kaptam  Gondolatok az életről és szere...  Facebookon kaptam Mírjam barát...  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Krisztinától  Emlék  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Semmit ne higgy el  Az elfogadásnak...  Szent György napi hiedelmek, s...  Facebookon kaptam  Emberként automatikusan értéke...  Emberként automatikusan értéke...  próbáljuk ki az őszinteséget  Gondolatok az életről és szere...  Beney Zsuzsa - Álom  Szent György nap  Mindenünk, amink van, amit sze...  Kellemes esti időtöltést  A Mester kezének érintése  A Mester kezének érintése  A föld szépségéért  Muratáj  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Gárdonyi Géza - Április végén  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam  Facebookon kaptam Cs Ildikótól  Az elfogadásnak...  S a dalok tanulsága  Pillangó  Facebookon kaptam  Föld napja április 22  Föld napja április 22  Ma a legtöbb civilizált ember ...  Facebookon kaptam 
Bejegyzés Címkék
kósza szellemi, általános törvények, falkában harácsoló, visszaköszönő hibák, múlt hétfejű, törvények erejében, dolgok örökké, vállukra vették, változtatás zászlaját, történelmi változásért, felelősség közös, szélbe trombitálva, világ csodájára, gyűlölet kemény, magántulajdon szentségét, törvény ereje, szabóság ajtajára, titokjáratokon keresztül, ruha származását, jóléti társadalmakban, közerejét fitogtató, bénultság társadalmat, vadkapitalizmus gyökereit, vadon nőtt, éltető gyökerek, nedveket azon, természet törvényeit, bíróságok korrupciós, társadalom elemzői, hazugság létjogosultságát, kisember bűne, ember igazáért, fennálló társadalmi, globalizált manipuláció, gének lázadása, létjogosultságát, emberközpontúak, helyzetjelentés, vadkapitalizmus, tisztességesen, társadalmakban, munkaerőpiacon, lehetőségekkel, magyarországra, titokjáratokon, életképtelenek, magántulajdon, szétosztottuk, visszaköszönő, természetesen, felháborodása, reklamációnak, hatalomvágyba, franciaország, csattogtatják, élőlényekben, milliárdossá, érvényesítik, hiszékenység, vagyonunkkal, kóboroljanak, bábhelyzetbe, törvényekkel, testőrséggel, németország, sztrájkolok, törvényeket, társadalmat, tucatjaival, körülmények, magyarázzák, trösztjeink, szemlesütve, származását, elapasztják, megérkezett, sárkányával, szakosodott, helyzetüket, globalizált, változásért, manipuláció, változtatás, trombitálva, társadalom, benyomását, szentségét, törvényeit, korrupciós, világpiaci, bátortalan, megküzdeni, leterhelve, tüntetések, tisztesség, lelkeinkre, társadalmi, szülőanyák, érvényesek, felelősség, , ,
2024.03 2024. április 2024.05
HétKedSzeCsüPénSzoVas
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930 
Blog kereső


Bejegyzések
ma: 0 db bejegyzés
e hónap: 0 db bejegyzés
e év: 0 db bejegyzés
Összes: 7719 db bejegyzés
Kategóriák
 
Keresés
 

bejegyzések címeiben
bejegyzésekben

Archívum
 
Látogatók száma
 
  • Ma: 1484
  • e Hét: 6992
  • e Hónap: 15596
  • e Év: 51537
Szótár
 




Blogok, Videótár, Szótár, Ki Ne Hagyd!, Fecsegj, Tudjátok?, Receptek, Egészség, Praktikák, Jótékony hatások, Házilag, Versek,
© 2002-2024 TVN.HU Kft.